Siirry sisältöön

Apua kaikkiin tilanteisiin

Reeta Huhtinen kasvokuva.

Reeta Huhtinen

Erityisasiantuntija
CleanTurku
+358 400 832 488

Olen koulutukseltani filosofian tohtori (kemia) ja olen toiminut TurkuBusinessRegionin alueella yritys- ja innovaatiopalveluissa kemia- ja cleantech-alojen asiantuntijatehtävissä vuodesta 2010. Aiemmin olen työskennellyt Åbo Akademissa ja Turun- sekä Astonin yliopistoissa (Iso-Britannia) tutkijana ja innovaatioiden kaupallistajana. Olen myös toiminut yrityspuolella tuotekehityskemistinä.

Erityisalaani on kemia- ja cleantech-toimialojen pk-yritysten kasvun tukeminen. Teknologiayritykset tarvitsevat tuotekehityksen tueksi usein korkeakoulutasoista osaamista. Olen koonnut yritys-korkeakoulu -konsortioita ja auttanut heitä löytämään projektirahoitusta. Olen ollut mukana rakentamassa Smart Chemistry Park -innovaatioalustaa ja toimenkuvaani kuuluu Smart Chemistry Parkin käytännön asioiden hoitaminen.

Olen ollut mukana useissa bio- ja kiertotaloutta edistävissä hankkeissa. Fasilitoin rakennusmateriaalien kiertotaloutta edistävää 3C klusteria – Circular materials and solutions for Construction Cluster. Klusterin toiminta aloitettiin vuonna 2020 ja siihen kuluu yrityksiä sekä korkeakoulujen ja julkisen puolen edustajia. Tavoitteena on vauhdittaa yritysten siirtymistä lineaarisesta toimintatavasta kohti kiertotalouden mukaista liiketoimintaa.

Muut yhteystiedot