Elämme jatkuvassa muutoksessa. Digitalisaatio, globalisaatio, ilmastonmuutos, kiertotalous ja tekoäly avaavat uusia mahdollisuuksia ja tuovat myös haasteita. Kehitysyhtiömme Turku Science Park Oy on porttisi alueen eri asiantuntija-, kehittämis- ja palveluorganisaatioihin sekä niiden palveluihin.

Kauttamme saat käyttöösi parhaat kontaktit ja tuen

Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä. Autamme kartoittamaan tarpeesi ja ohjaamme oikean palvelun ja asiantuntijan luo.

Apua liiketoiminnan kasvattamiseen

Yrityksen ulkopuolelta tulevat näkemykset ja neuvot ovat toiminnan kehittämisessä arvokkaita. Asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa liiketoiminnan laajentamista koskevissa asioissa. Heiltä saat apua esimerkiksi kun yrityksesi miettii kansainvälisten osaajien rekrytointia tai etsii uusia yhteistyökumppaneita tai jakeluverkostoja. Voit varata meiltä ajan maksuttomaan henkilökohtaiseen kasvu- ja kehittämisneuvontaan.

Kasvu- ja kehittämisneuvonta Maksutonta asiantuntija-apua yksityissektorilta Kasvuohjelmat Kasvua kansainvälisistä osaajista Kansainvälisiä kumppanuuksia (Enterprise Europe Network)

Vauhtia tuotekehitykseen ja tutkimustoimintaan

Uusien tuotteiden ja palveluiden taustalla on yleensä erilaista tutkimus- ja kehittämistyötä. Osaamista voi löytyä yrityksen sisältä, mutta sitä voi hakea myös uusista yhteistyöverkostoista. Valmiin tuotteen tai palvelun lanseerausta voit helpottaa yhteiskehittämisen palveluilla, jotka ohjaavat tuotteen viimeistelyssä ja voivat toimia arvokkaina referensseinä.

Innovaatiokyvykkyysanalyysi Tutkimuskumppanin löytäminen Innovaatio- ja testialustat

Uusia kumppanuuksia maailmalta

Kansainvälistyminen vaatii aina uusien verkostojen rakentamista. World Trade Center Turku, Enterprise Europe Network ja erilaiset vienninedistämisprojektimme tarjoavat kanavia uusille markkinoille.

World Trade Center Turku Kansainvälisiä kumppanuuksia (Enterprise Europe Network) Messu- ja vienninedistämismatkat Kasvua kansainvälisistä osaajista

Rahoitusta kasvuun ja kehittämiseen

Pankkilainaa, kehittämistukea, EU-rahaa vai innovaatiorahoitusta? Kasvuvalmentajamme tuntevat eri rahoitusvaihtoehdot ja auttavat niiden kartoituksessa.

Rahoitusneuvonta

Omien toimintojen ja kulurakenteen kehittäminen

Henkilökohtainen neuvontamme on käytettävissäsi myös yrityksen kannattavuutta ja kulurakenteen kehittämistä koskevissa kysymyksissä. Varaa aika kasvuvalmentajaltamme ja hyödynnä ulkopuolisen asiantuntijan neuvot ja vinkit.

Kasvu- ja kehittämisneuvonta

Yrityskaupat ja muutostenhallinta

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu yhdistää yritystoiminnasta luopuvat ja jo toimivan yrityksen jatkamisesta kiinnostuneet. Turun seudun toimitilapalvelu auttaa sopivan toimitilan löytämisessä. Henkilökohtainen neuvontamme on tukenasi myös taloudellisiin vaikeuksiin tai yritystoiminnan lopettamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Toimitilat ja tontit Yritysjärjestelyt ja omistajanvaihdos Yritystoiminnasta luopuminen

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelulla oli v. 2019 yli

200 asiakasta
24 tapahtumaa ja niissä
850 osallistujaa

ProHealth -kasvuohjelmaan haki v. 2019 mukaan

9 startup-yritystä tai tutkimusaihiota, joista
4 hyväksyttiin mukaan. Ne keräsivät rahoitusta yli
1000000 euroa

Matkailuliiketoiminnan koulutus- ja kehittämistilaisuuksissa oli v. 2019

600 osallistujaa

Matkailuliiketoiminnan kehittämispalveluiden piirissä oli v. 2019

95 matkailualan yritystä ja
30 muuta matkailutoimijaa