Yksi päätyy yrittäjäksi pitkän harkinnan tuloksena, toinen nopeasti kipinän sytyttyä. Joskus yrittäjyys on harkinnanarvoinen vaihtoehto työelämän muutostilanteessa. Olemme tukenasi yritystoiminnan käynnistämisessä ja viranomaisasioissa sekä myös tämän jälkeen kaikissa yrittäjäurasi käänteissä.

Startti-infosta eväitä yrittäjyyteen

Tule mukaan Startti-infoon, jossa saat kattavan tietopaketin yrittäjyydestä. Järjestämme Startti-infon kaksi kertaa kuukaudessa. Sen jälkeen voit jatkaa ideasi työstöä Starttipajassa tai varata ajan henkilökohtaiseen perustamisneuvontaan yritysneuvojaltamme.

Tervetuloa Startti-infoon

Starttipajasta vertaistukea ja neuvoja

Starttipaja on kahden työpajan kokonaisuus, jossa syvennymme Startti-infossa käsiteltyihin aiheisiin oman yritysideasi näkökulmasta. Vertaistukea saat muilta samassa tilanteessa olevilta yrittäjiltä ja yrittäjäksi aikovilta. STARTTIPAJAT KÄYNNISTYVÄT KORONATILANTEEN SEN SALLIESSA.

Starttipaja

Henkilökohtaista perustamisneuvontaa

Startti-infoon ja mahdollisesti myös Startipajaan osallistuttuasi voit varata yritysneuvojallemme ajan henkilökohtaiseen perustamisneuvontaan. Yritysneuvojiemme tukena ovat liikeideastasi riippuen myös kasvuvalmentajamme sekä erityisaloihin perehtyneet asiantuntijamme.

Perustamisneuvonta

Maksutonta asiantuntija-apua yksityissektorilta

Turun seudun Yrityspalveluyhdistyksen jäsenyritykset tarjoavat maksuttoman neuvontakerran esimerkiksi rahoitus-, juridiikka- tai vakuutusasioihin liittyen. Kysy lisätietoja lähetemahdollisuudesta yritysneuvojilta ja kasvuvalmentajilta.

Maksutonta asiantuntija-apua yksityissektorilta

StartingUp selvittää kasvu- ja kansainvälistymispotentiaalia

Kasvuhakuisille ja kansainvälisille markkinoille tähtääville startup-tiimeille ja -yrityksille tarjoamme kaksiosaisen pienryhmätyöpajan, jota kutsumme nimellä StartingUp. Kasvuvalmentajiemme johdolla pajassa keskitytään liikeideoiden toteutettavuuteen, potentiaaliin ja skaalautuvuuteen. STARTINGUP-TYÖPAJAT KÄYNNISTYVÄT KORONATILANTEEN SEN SALLIESSA.

StartingUp

Kiihdytysohjelmat ovat ponnahduslautasi startup-maailmaan

Startup-yrityksille suunnattu kiihdytysohjelma BusinessUp tarjoaa intensiivisen, 10 viikkoa kestävän sparrauksen. Vertaistuki, omat mentorit ja kansainvälisyys ovat keskeinen osa tätä englanninkielistä ohjelmaa. Muista myös Boost Turku ry:n kiihdytysohjelma Startup Journey.

Kiihdytysohjelmat

Toimitiloja kaikenkokoisille yrityksille

Aloittelevalle yrittäjälle saattaa riittää työpiste omassa kodissa, mutta moni etsii työpistettä ja yhteisöä myös kodin ulkopuolelta. Joskus yritysideaan liittyy keskeisesti hyvien asiakasvirtojen lähellä sijaitsevan toimitilan löytäminen.

Toimitilat ja tontit

Alkuvaiheen yrityksille suunnatuissa palveluissa kirjattiin vuonna 2019

2853 yritysneuvontatapahtumaa
1317 perustamisneuvonnan asiakaskäyntiä
485 perustettua uutta yritystä

Vuonna 2019 BusinessUp-kiihdytysohjelmaan haki

45 startupia ja tiimiä, joista
19 hyväksytiin ohjelmiin