Tämä saavutettavuusseloste koskee Turku Science Park Oy:n ylläpitämää verkkosivustoa turkubusinessregion.com. Verkkosivusto on julkaistu 18.11.2020. Saavutettavuusseloste on laadittu 2.12.2020

Sivusto on suunniteltu vastaamaan saavutettavuusvaatimuksia (WCAG 2.1 –kriteeristön AA-taso). Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää pääosin kriittiset saavutettavuusvaatimukset (WCAG 2.1 –kriteeristön AA-taso).

Ei saavutettava sisältö

Havaittava: Aikasidonnainen media

Sivuilla olevista videoista puuttuu suomenkielinen tekstitys

Sivuilla

on esittelyvideoita, joista puuttuu suomenkielinen tekstitys ja ääni.  Videot on suunnattu kansainväliselle yleisölle ja niiden sisältö on pääosin kerrottu myös sivujen tekstiosassa. Lisätietoja toimialasta antavat kullakin sivulla mainitut yhteyshenkilöt.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty

1.2.2 Tekstitys (tallennettu) A

Havaittava: Teksti osana kuvaa

Sivustolla on kuva, joissa on tekstiä kuvassa ja informaatio on esitetty vain värillä

Sivulla Lääkekehitys, diagnostiikka, terveysteknologia, elintarvikkeet | Turku Business Region on tekstiä osana kuvaa. Lisäksi kuvassa on käytetty väriä ainoana informaation välittäjänä. Koska kuvan sisältöä ei voi avata lyhyesti, kuvan vaihtoehtoisessa tekstissä on kerrottu, mitä kuvassa on ja nimetty henkilö, joka voi kertoa kuvan esittämästä asiasta lisää.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:

1.4.1 Värin käyttö
1.4.5 Tekstiä esittävät kuvat

Huomasitko muun saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille sähköpostitse osoitteeseen viestinta@turkubusinessregion.com. 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi