Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Linda Fröberg-Niemi

Johtaja
CleanTurku
010 321 8830
+358 50 587 3441

Olen koulutustaustaltani kemianalan tohtori Åbo Akademilta. Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluissa yritysten kemia- ja cleantech-alojen kehittämistehtävissä olen toiminut vuodesta 2011. Aiemmin olen työskennellyt Åbo Akademilla prosessikemiankeskuksessa yritys-tutkimusprojekteissa, sekä tutkijavaihdossa Australiassa, University of Technology in Sydneyssä.

Toimenkuvaani sisältyy Turun kaupunkiseudun cleantech, eli puhtaat teknologiat -toimialakokonaisuuden kokoaminen ja sen mukaan tuominen kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Tehtäviini kuuluu esimerkiksi cleantech-alan toimijoille suotuisan toimintaympäristön kehittämien ja verkostojen rakentaminen. Tähän kuuluu myös toimialan alueellinen edunvalvonta toimialan haastavuudet ymmärtäen ja huomioon ottaen.

Erityisalaani ovat bio- ja kiertotalouden uudet arvonluonnin mallit ja yritysten kasvunmahdollisuuksien tunnistaminen näissä teemoissa.

Autan mielellään kaikissa cleantech-alan (sisältäen mm. materiaalit, prosessit, energiaratkaisut ja ympäristöteknologiat) kysymyksissä.

Muut yhteystiedot