Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdessä enemmän – kestävää kasvua ja uudistumista alueiden matkailuun!

17.02. | 09:00-10:30

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan Kohti kestävää kasvua ja uudistumista alueiden matkailuun 2021 -tilaisuuteen.
Tilaisuuteen ovat tervetulleet kaikki Varsinais-Suomen ja Satakunnan matkailuyritykset ja -toimijat.


Lähde mukaan kehittämään
yrityksesi kestävää matkailua!  Järjestämme Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelman valmennusta ja tarjoamme lisäksi yrityskohtaista tukea kestävän matkailun ohjelman mukaisissa toimenpiteissä. 

Tule mukaan saattamaan yrityksesi tuotteet kansainvälisesti myytäväksi yhteiseen kaupalliseen myyntialustaan yhteistyössä matkailualueiden Visit-organisaatioiden kanssa.
Jos yrityksessäsi ei ole käytössä digitaalista myyntialustaa, me autamme valitsemaan liiketoimintaanne sopivan myyntialustan ja tarjoamme tukea käyttöönotossa.


Varsinais-Suomi ja Satakunta ovat saaneet työ- ja elinkeinoministeriön Alueiden matkailuelinkeinon elpymisen edistävien hankkeiden kokonaisuudesta rahoitusta kahdelle alueelliselle kehittämishankkeelle.

Turku Science Park Oy:n Varsinais-Suomen matkailuelinkeinon kehittämishankkeen tavoitteena on edistää kestävää matkailua, lisätä matkailun digitaalista ostettavuutta sekä vahvistaa Varsinais-Suomen matkailun tiedolla johtamista.

Naantalin Matkailu Oy:n Yhteinen Finnish Archipelago 2025 -hanke on seitsemän Visit-organisaation yhteishanke, jonka tavoitteena on edistää Varsinais-Suomen ja Satakunnan matkailuyritysten ja -toimijoiden liikevaihdon kasvua yhteisen kaupallisen myyntialustan avulla.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Matkailuelinkeinon elpymistä edistävän kehittämishankkeet –rahoitus

Kaikki Tapahtumat