Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Vauhtia vihreästä sähköstä – kohti kestävää liikennettä

Tervetuloa mukaan sähköisen liikenteen tapahtumaan Turkuun InterControlin piha-alueelle ke 31.8.2022 klo 13-18 välisenä aikana!

Tapahtumassa pääset tutustumaan sähköautojen monipuolisiin latausratkaisuihin kotilatauslaitteista matkalatauksen pika- ja suurteholatauslaitteisiin. Mukana on myös useita sähköisiä ajoneuvoja edustavia yrityksiä, jotka tuovat paikan päälle täyssähköisiä hyöty- ja henkilöajoneuvoja koeajettaviksi. Tutustuttavana on myös autonomisesti liikkuva ajoneuvo ja energiaratkaisuja tarjoavien yritysten energiavarastoja. Paikalla on myös Turun ammattikorkeakoulun rakentama sähköinen eRallycross-auto.

Lisäksi tapahtuma-aikana tarjolla on pientä purtavaa.

Näytteilleasettajina ja yhteistyökumppaneina ovat mm. Eaton, Scania, Veho, Volvo, Unikie ja UDT Technologies.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä InterControlin sekä Turku Science Parkin ja Yrityssalon Kasvua sähköistymisen yritysekosysteemistä 2020-2022 -hankkeen kanssa. Tapahtuma liittyy myös Lappeenrannassa ja Lahdessa (LADEC) järjestettyihin tilaisuuksiin.

Tule mukaan tapahtumaan kuulemaan uusimmista sähköisen liikenteen vaihtoehdoista ja saamaan monipuolista tietoa energiaratkaisuista!

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kaikki Tapahtumat