Siirry sisältöön
Ihmisiä istuu ja seisoo festivaalialueella.

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

The SHIFT Business Festival

29.08.2019-30.08.2019

 

Turun alueen oma kansainvälinen yritystapahtuma SHIFT järjestetään tänä vuonna jo neljännen kerran. Elokuun viimeiselle viikonlopulle siirtynyt tapahtuma kerää jälleen yhteen tuhansia tulevaisuus- ja teknologiaorientoituneita yritysvaikuttajia Ruissalon Telakan ainutlaatuisiin puitteisiin.

SHIFTin vuoden 2019 teema on Shapeshifting Intelligence. Ohjelma käsittelee tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa laaja-alaisesti. Kävijät pääsevät sukeltamaan tekoälyhypen pinnan alle ja oppimaan uusia näkökulmia kuinka luoda omasta liiketoiminnastaan kokonaisvaltaisesti älykkäämpää, kestävämpää ja tuottavampaa.

Lähde sinäkin mukaan oppimaan millaisia mahdollisuuksia uudet teknologiat tarjoavat sinun yrityksellesi. Samalla pääset kuuntelemaan maailman huippujen business- ja teknologiavaikuttajien keynote-puheenvuoroja, ratkomaan konkreettisia liiketoimintahaasteita käytännönläheisissä työpajoissa, inspiroitumaan ajatuksia herättelevästä taiteesta, sekä vaikkapa löytämään uusia teknologiatoimittajia ja osaajia yrityksesi käyttöön. SHIFT on kaikkea tätä ja enemmän – investointi yrityksesi tulevaisuuteen, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan, puhujiin ja osta liput: https://theshift.fi/

 

Kaikki Tapahtumat