Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yrittäjien aamukahvit Mynämäessä – PERUTTU!

 

TILAISUUS PERUTTU!

Tervetuloa aamukahveille, jotka pidetään Mynämäen uimahallin kerhotilassa, osoite Virastotie 1. Teemana on omistajanvaihdos ja paikalla asiantuntijana on koordinaattori Lassi Rosala/Varsinais-Suomen Yrittäjät.

Oletko miettinyt yrityksestä luopumista? Oletko aloittanut jo omistajanvaihdokseen valmistautumisen? Tuntuuko siltä, että asia herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia?

Yrityksestä luopuminen on yksi yrittäjän elämän suurimpia muutoksia. Erityisesti silloin, kun on kyse oman elämäntyön hinnoittelusta ja myymisestä, koskettaa aihe yrittäjän ohella vahvasti myös lähipiiriä.

Kysymykset, kuten mikä on oikea aika luopua, mikä yritykseni arvo on, kuka toimintaa jatkaa ja mitä teen luopumisen jälkeen, nousevat pintaan. Millä tavalla töiden vähentäminen, eläköityminen ja yrityksestä luopuminen onnistuisivat järkevästi? Tässä tilaisuudessa keskitymme erityisesti siihen, mitä asioita omistajanvaihdokseen valmistautumisessa ja yrityksen arvon kehittämisessä tulisi ottaa huomioon.

Tilaisuus on suunnattu sekä yrityksen omistajanvaihdosta tai sukupolvenvaihdosta suunnitteleville ja valmisteleville yrittäjille että yrityksen tai liiketoiminnan ostamisesta ja jatkamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Tiedot

Päivämäärä:
17.03.
Aika:
08:00-10:00

Tapahtumapaikka

Mynämäen uimahallin kerhotila
Virastotie 1
Mynämäki,
+ Google Map