Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun Eurooppa-foorumi

Tervetuloa keskustelemaan siitä, millaisen Euroopan me suomalaiset haluamme.

Nyt luodaan yhdessä pohjaa Euroopan tulevaisuudelle!

Suomesta on puuttunut alusta EU-keskustelulle. Halusimme luoda uuden vuosittaisen tapahtuman, joka tarjoaa ajankohtaista EU-tietoa sekä edistää avointa, tutkittuun tietoon perustuvaa keskustelua kansalaisten ja päättäjien kesken. Turun Eurooppa-foorumi on poliittisen sesongin avaus, jossa pohditaan Suomen roolia Euroopassa ja Euroopan unionissa.

Turun Eurooppa-foorumissa 30.8.–1.9.2018 kohtaavat eri näkemyksiä edustavat poliittiset päättäjät, kansalaisjärjestöt, elinkeinoelämä, työmarkkinajärjestöt, tutkijat, asiantuntijat ja kansalaiset. Erityisenä tavoitteena on kansalaiskeskustelun lisääminen Euroopan unionin nykytilanteesta ja tulevaisuudesta.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin!

Katso ohjelmatiedot ja ilmoittaudu tästä.

Turun Eurooppa-foorumin järjestävät ja keskusteluihin osallistuvat Turun kaupunki, Turun yliopisto, Turun Yliopistosäätiö, Åbo Akademi, Stiftelsen för Åbo Akademi, Varsinais-Suomen liitto, Turku Science Park Oy, Turun kauppakamari ja Schuman-seura. Nämä tahot muodostavat tapahtuman valmisteluista vastaavan Turun Eurooppa-ryhmän, jonka puheenjohtajana toimii valtiotieteiden tohtori Anders Blom. Eurooppa-foorumin keskusteluja järjestävät myös eduskunta, valtioneuvoston kanslia, Euroopan komission Suomen-edustusto, Euroopan parlamentin Suomen-toimisto, Suomen Pankki, ulkoministeriö, sisäministeriö, Eurooppatiedotus, Eurooppalainen Suomi, EK, SAK, STTK, Akava ja MTK.

 

Tiedot

Alkaa:
30.08.2018
Loppuu:
01.09.2018