Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Turun Eurooppa-foorumi 2019

 

Politiikan ja talouden syksy alkaa Turusta.

Turun Eurooppa-foorumi on paikka keskustella Suomen ja Euroopan tulevaisuudesta. Tapahtuma edistää avointa, tutkittuun tietoon perustuvaa keskustelua kansalaisten ja päättäjien kesken.

Turun Eurooppa-foorumi on vuosittainen poliittisen sesongin avaus, jossa pohditaan Suomen roolia Euroopassa ja Euroopan Unionissa.

Turku Science Park Oy vastaa torstaina 29.8. Vierailu- ja Innovaatiokeskus Joessa järjestettävän Talouspäivän järjestelyistä. Koko Eurooppa-foorumin avajaisia vietetään BioCityn aulassa alkaen klo 8.30. Kello 9.15-11.00 Joessa järjestetään kolme mielenkiintoista briefingiä EU:n sisämarkkinoista. Aamupäivän ohjelma on avoin kaikille.

Briefing 1: Ideasta innovaatioksi – Euroopan yhteinen haaste

Briefing 2: Eurooppalaiset rahoitusmarkkinat – näkymät ja ratkaisut yrityksille
Miten eurooppalaiset rahoitusmarkkinat näyttäisivät kehittyvän lähivuosina, millaisia rahoitusratkaisuja yrityksille on tarjolla?

Briefing 3: Kaupan esteitä ja kauppasopimuksia – EU:n sisämarkkinoiden ja kauppasopimusten kehitysnäkymät
Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Brysselin toimiston johtaja Taneli Lahti
alustaa: millaisia kaupan esteitä unionin sisämarkkinoilla on, ja miten niitä vähennetään? Millaisia mahdollisuuksia EU:n kauppasopimukset tuovat kolmansien maiden kanssa?

Tutustu koko Turun Eurooppa-foorumin laajaan ohjelmatarjontaan osoitteessa www.europeforum.fi. Lataa myös tapahtuman oma sovellus puhelimeesi!

Tiedot

Päivämäärä:
29.08.
Aika:
08:00-17:00

Tapahtumapaikka

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12 B
Turku, 20520
+ Google Map
Puhelin:
010 315 3020
Kotisivu:
https://www.vierailukeskusjoki.fi/fi