Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Design Forum Studio: Strategisen muotoilun valmennus

 

Design Forum Finland jatkaa suosittuja Strategisen muotoilun valmennus -koulutuksiaan maaliskuussa 2020 Turussa.

Strategisen muotoilun valmennuksen tavoitteena on kasvattaa ymmärrystä strategisesta muotoilusta ja sen käytöstä yrityksessä tai organisaatiossa. Tätä kautta luodaan uusia mahdollisuuksia kasvulle ja liiketoiminnan kehittymiselle.

Strategisen muotoilun valmennus on koulutuskokonaisuus, joka koostuu moduuleista. Niiden teemat ovat keskeisiä muotoilun strategiseen käyttöön liittyviä tekijöitä. Valmentajina toimivat kunkin teeman parhaat ja kokeneimmat asiantuntijat.

Valmennus on suunnattu kasvuhaluisille, innovatiivisille ja kansainvälistä potentiaalia omaaville yrityksille ja organisaatioille ja niiden avainhenkilöille. Osallistumisen edellytyksenä on, että yritys tai organisaatio ei itse tarjoa muotoilu- tai suunnittelupalveluita. Valmennukseen osallistuvan yrityksen tai organisaation kehittämistavoitteet voivat olla esim. teollisen muotoilun, palvelumuotoilun, digitaalisten palveluiden tai brändinrakentamisen alalla.

Turun strategisen muotoilun valmennus järjestetään Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen Workshop-tilassa 4.–5.3. ja 10.–11.3.2020.

Valmennuksen osallistumismaksu on 200 € / hlö (ALV 0%). Osallistumismaksu laskutetaan helmikuussa.

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen 11.2.2020 mennessä täällä.

Mukaan mahtuu 30 yritystä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään 19.2.2020.

Tiedot

Päivämäärä:
04.03.

Tapahtumapaikka

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12 B
Turku, 20520
+ Google Map
Puhelin:
010 315 3020
Kotisivu:
https://www.vierailukeskusjoki.fi/fi