Siirry sisältöön

Uutiset

Solita avaa toimiston Turkuun

  • Teknologia-, strategia- ja designyritys Solita laajentaa Turkuun
  • Toimiston vetäjänä aloittaa Mikael Ojala
  • Yhtiö hakee parhaillaan työntekijöitä Turun toimistolle 

Teknologia-, strategia- ja designyritys Solita avaa toimistot Turkuun ja Lahteen. Turussa Solitan toimiston vetäjäksi astuu Mikael Ojala. Uudet toimistot aloittavat toimintansa heti ja myös toimitilat ovat vahvistumassa.

”Olemme saaneet tasokkaita työnhakijoita Turusta ja Lahdesta jo ennen toimistojen avaamisen julkistamista. Tasainen ja nopea kasvumme jatkuu, ja nyt on hyvä aika avata omat toimistot”, kommentoi Solitan toimitusjohtaja Jari Niska.

”Uskon, että huippuosaajien yhteisömme tarjoaa erittäin mielenkiintoisia työhaasteita, hyviä kehitysmahdollisuuksia sekä työ- ja perhe-elämän tasapainoa myös Turussa ja Lahdessa asuville solitalaisille.”

Solita on palkittu aiemmin mm. Vuoden työnantajana. Viime vuonna Solita avasi toimistot Tukholmaan ja Tallinnaan.

”Turulla on hyvä noste IT-alalla”

Mikael Ojala on Solitan Turun toimiston vetäjä.

”IT- ja dataosaajien yliopistokaupunkina Turussa on erinomaisia osaajia, vahvaa tutkimusosaamista ja hyvää meininkiä. Turulla on hyvä noste IT-alalla, alueella asuu paljon ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan ammattilaisia. Solita puolestaan voi tarjota huikeita haasteita ja hankkeita – esimerkiksi tekoälyn ja analytiikan osaajille tarjoamme yli 180 osaajan innovatiivisen ja rennon datayhteisön. Panostamme paljon osaamisen kehittämiseen ja meillä on asiakkaina useita alojensa suomalaisia ja kansainvälisiä edelläkävijöitä, kuten DNA ja Amer Sports”, kuvailee Solitan Turun toimiston vetäjäksi nimitetty Mikael Ojala.

Solitan kaikki avoimet työpaikat löytyvät täältä.

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys, joka työllistää 700 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Lahdessa, Tallinnassa ja Tukholmassa.