Henkilökohtainen perustamisneuvonta tarjoaa mahdollisuuden kahdenkeskiseen pohdintaan yritysneuvojiemme kanssa. Autamme kaikissa yritystoiminnan perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvontapalvelumme varmistavat, että käytössäsi ja päätöksentekosi tukena ovat ajantasaiset tiedot ja verkostot. Perustamisneuvonnassa asioineiden yrittäjien onnistumisprosentti on tutkitusti keskimääräistä selvästi korkeampi.

Varaa aika henkilökohtaiseen perustamisneuvontaan tai pikaneuvontaan numerosta 040 488 2000

Aloittaville yrittäjille suosittelemme osallistumista Startti-infoon ja Starttipajaan ennen ajanvarausta perustamisneuvontaan. Siten saat enemmän hyötyä tapaamisesta yritysneuvojamme kanssa. Myös liiketoimintasuunnitelmaa on hyvä miettiä ennen neuvojan tapaamista. Valmistelua helpottavat ohjeet ja suunnitelmapohjan löydät Startti-infon sivulta.

Perustamisneuvontaa aloittavalle yrittäjälle

  • Perustamisneuvonta tarjoaa apua esimerkiksi liikeidean toimivuutta, yritysmuotoja, rahoitusta ja viranomaispalveluita koskeviin kysymyksiin.
  • Yritysneuvojiemme tukena ovat tarvittaessa kasvuvalmentajamme, jotka ovat erikoistuneet kasvuhakuisten yritysten ja -ideoiden sparraukseen.

 

 

Syventävää perustamisneuvontaa

  • Myös erityisasiantuntijamme ovat käytettävissä, jos idean edistäminen vaatii spesifiä toimiala- tai teknistä osaamista.
  • Tarvittaessa perustamisneuvonnan asiakas voidaan ohjata myös maksuttomaan konsultaatiokäyntiin yksityiselle palveluntarjoajalle.

 

Nyt myös pikaneuvontaa!

Käynnistimme vuoden 2020 lopulla henkilökohtaisen pikaneuvonnan. Enintään 20 minuutin kasvokkain tai etänä toteutettava tapaaminen antaa nopeita vastauksia yrityksille ja yrittäjille liiketoiminnan eri tilanteisiin toimialasta riippumatta. Pikaneuvontaa on tarjolla 1.12.2020 alkaen tiistaisin aamupäivällä ja torstaisin iltapäivällä.

Kuulumme valtakunnalliseen Uusyrityskeskusten verkostoon, joka takaa toimintamme laadun.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN