Siirry sisältöön

Uutiset

Haku kevään 2019 BusinessUpiin alkanut

  • Haku jatkuu 22.1.2019 saakka
  • BusinessUp tukee startup-tiimejä ja -yrityksiä toiminnan alkuvaiheessa
  • Kevään kiihdytysohjelma on käynnissä 13.2.-24.4.

Turku Science Park Oy:n yrityskiihdytysohjelma BusinessUp on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä ponnistuslautana Turun seudun startupeille. Kymmenviikkoinen, maksuton ohjelma toteutetaan kahdesti vuodessa ja siinä paneudutaan kasvua hakevan startupin arvolupauksen rakentamiseen ja kiteyttämiseen sekä muihin starteille tärkeisiin aihepiireihin. Yhteisen ohjelman lisäksi jokaista tiimiä valmentaa oma mentori.

Haku kevään 2019 ohjelmaan on nyt käynnissä ja jatkuu 22.1. saakka. Hakemuksiin tutustuminen alkaa kuitenkin jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimia kannattaa jo aikaisemmin. Itse BusinessUp käynnistyy yhteisellä kick-off -kokoontumisella 13.2.2019. Säännölliset tapaamiset ovat ohjelman ajan pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16 jälkeen. Viikko 8 (hiihtolomaviikko) on ohjelman osalta taukoa. Kiihdytysohjelma päättyy Demo Day -finaaliin 24.4.

Ohjelman päätyttyä siihen osallistuneilla tiimeillä on mahdollisuus asettua maksutta neljäksi kuukaudeksi tiimihuoneisiin SparkUpin http://www.sparkup.fi/ tarjoamien palvelujen äärelle. Tarkemmat tiedot ja hakemuksen löydät täältä https://www.lyyti.in/Application_BusinessUp_Spring19 . Hausta ja ohjelmasta voi kysellä lisätietoja Johanna Puhtilalta, johanna.puhtila@turkubusinessregion.com tai puh. 0400 247 023 (lomalla 12.-20.12.2018).