Siirry sisältöön

Apua kaikkiin tilanteisiin

Riku Näsänen

Riku Näsänen

Viestintäpäällikkö
010 321 8823
+358 40 540 9135

Koulutustaustaltani olen VTM ja yo-merkonomi. Opintojen jälkeinen työurani alkoi tämän vuosituhannen vaihteessa toimittajan ja viestinnän suunnittelijan tehtävillä yksityisellä sektorilla. Sen jälkeen toimin media- ja kustannusalan yrittäjänä, kunnes vuonna 2011 aloitin tiedottajana Turku Science Park Oy:ssä.

Viestintäpäällikkönä keskityn Turku Business Region -aluetta ja toimijoita palvelevan sisällön tuottamiseen. Vastaan mm. verkon uutis- ja tapahtumasisällöistä, paikallisesta palveluviestinnästä, Turku Science Park Oy:n sosiaalisen median kanavista, lehdistötiedottamisesta ja kahdesti vuodessa ilmestyvästä Turku Business Region Uutiset -sidosryhmäjulkaisusta. Silloin tällöin kuvaan ja editoin myös ajankohtaisvideoita YouTube-kanavallemme. Toimin myös asiakkaittemme yhteyshenkilönä Turun Seudun Toimitilat -verkkopalvelussa.

Palvelen sidosryhmiämme kaikissa viestintään liittyvissä kysymyksissä. Minulle voit lähettää myös tietoa tulevista, osallistujille maksuttomista liike-elämän tilaisuuksista ja ajankohtaisista yritysuutisista.

Muut yhteystiedot