Siirry sisältöön

Apua kaikkiin tilanteisiin

Minna Karhu

Minna Karhu

Johtaja
markkinointi ja viestintä
+358 40 532 0007

Vastaan Turku Science Park Oy:ssä yrityspalvelujen markkinoinnista ja seudun kansainvälisen tunnettuuden kasvattamisesta Turku Business Region -markkinointinimen alla. Koulutukseltani olen FM (englannin ja saksan kääntäminen ja tulkkaus), ja lisäksi olen opiskellut viestintää, taloustiedettä, markkinointia, tulevaisuuden tutkimusta ja sähköistä liiketoimintaa. Turku Science Park Oy:ssä aloitin vuonna 2018 työskenneltyäni yli 20 vuotta kansainvälisissä viestinnän, markkinoinnin ja henkilöstöhallinnon johtotehtävissä teknologiateollisuuden parissa. Vahvin toimialatuntemus minulla on laivanrakennus- ja varustamotoiminnasta, mutta olen kiinnostunut kaikista kärkialoistamme ja työkokemusta minulla on myös mm. matkailualalta. 

Erityisosaamistani ovat viestintä, markkinointi, brändi- ja muutosjohtaminen, johtamisen kehittäminen, arvonmäärittelyprojektit, yrityskauppaintegraatiot, strategiaviestintä ja sisältömarkkinointi.

Kerron mielelläni lisää palveluistamme ja autan sinua löytämään oikean asiantuntijan avuksi organisaatiosi kehitystarpeisiin.

Muut yhteystiedot