Siirry sisältöön

Apua kaikkiin tilanteisiin

Lotta Mujo

Lotta Mujo

Asiantuntija
ExperienceTurku
+358 40 776 7803

Olen koulutukseltani FM ja täydentänyt osaamistani mm. liiketaloustieteen, kulttuuriviennin sekä IPR-agentin koulutuksilla. Länsi-Suomen elokuvakomissiossa olen työskennellyt vuodesta 2011 erilaisten kehittämishankkeiden parissa. Työhistoriastani löytyy myös mm. kulttuurimatkailun kansallinen kehittämishanke sekä erilaisia tehtäviä kolmannella sektorilla.

Toimin elämysteollisuus-tiimissä, jossa autan yrityksiä luomaan uutta liiketoimintaa aineettomilla oikeuksillaan ja löytämään siihen sopivia yhteistyökumppaneita. Etsin myös Turun seudulla kuvaaville elokuvatuotannoille paikallisia yhteistyökumppaneita muilta toimialoilta esimerkiksi markkinointiin liittyen. Vedän valtakunnallista ESR-rahoitteista LicenseUp-hanketta, jonka tavoitteena on vauhdittaa luovien alojen yritysten kasvua hyödyntämällä IPR-oikeuksia esimerkiksi lisensoinnin keinoin tai agentin avulla. Lisäksi valmistelen elämysteollisuuteen liittyviä kehittämishankkeita.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut aineettomien oikeuksien hyödyntämisestä tai yhteistyöstä av-tuotantojen tai muiden luovan alojen toimijoiden kanssa.

Muut yhteystiedot