Karri Mikkonen

Erityisasiantuntija
Turku Future Technologies
+358 44 907 5207

Olen koulutustaustaltani DI ja TkT, ja toiminut meri- ja valmistavan teollisuuden asiantuntijatehtävissä vuodesta 2016. Turku Future Technologies -verkoston kehittäminen ja johtaminen kuuluu vastuulleni.

Aiemmin olen työskennellyt elektroniikan sopimusvalmistajalla prosessi-insinöörinä ja tuotantopäällikkönä, sekä teleoperaattorin yrityspuolella tuote- ja palvelukonseptoijana, verkkotuotteiden yksikköstrategiapäällikkönä ja konsernistrategiajohtajana. Lisäksi olen toiminut businesstutkimuksessa tutkijatohtorina Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa, erikoisaiheena systeeminen arvonmuodostus yksilö-, yritys- ja ekosysteemitasolla.

Erityisalaani on valmistavan meriteollisuuden toimitusketjun ja rahoituksen digitalisointi, missä uudenlaiset informaatioteknologiat näyttelevät merkittävää osaa. Tämä toiminta tukee tavoitetilaa, jossa Suomessa on maailman johtava kehittävä meriklusteri vuonna 2025.

Autan mielellään kaikissa valmistavan-, meri- ja teknologiateollisuuden yritysten kilpailustrategisiin hankkeisiin liittyvissä tutkimustarpeissa.