Siirry sisältöön

Apua kaikkiin tilanteisiin

Aino Ukkola

Aino Ukkola

Erityisasiantuntija
010 321 8865
+358 44 907 5200

Teen työtä Turku Science Park Oy:ssä sen eteen, että pystymme hyödyntämään yrityspalveluissa julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön parhaalla mahdollisella tavalla. Arjessa tämä tarkoittaa keskeisten toimijoiden verkottamista ja sellaisten kehittämishankkeiden toteuttamista, joissa yhdistyy niin yritysten liiketoimintamahdollisuuksien kuin toimintaympäristönkin kehittäminen.  Viimeaikoina olen työskennellyt erityisesti Turun Tiedepuiston kestävän kehittämisen parissa.

Teen tiiviisti yhteistyötä Turun kaupungin kanssa. Myös viiden muun Suomen suurimman kaupungin yrityspalvelut ovat minulle tuttuja. Minuun kannattaa ottaa yhteyttä erityisesti kun kaipaa vinkkejä kaupunkien suuntaan toimiessa.

Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluissa olen työskennellyt vuodesta 2005 ja tunnen hyvinvointialan ja luovan alan erityispiirteet sekä älykkään ja kestävän kaupungin kehittämisen. Koulutukseltani olen VTM. Olen ollut käynnistämässä erilaisia palvelu- ja liiketoimintaympäristöjä kuten Fortuna-kortteli, Logomo, Kunnonkoti, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki ja Flavoria.

Logomo, Fortuna-kortteli, Kunnonkoti, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki ja Flavoria.

Muut yhteystiedot