Siirry sisältöön

Apua kaikkiin tilanteisiin

Aino Ukkola

Aino Ukkola

Erityisasiantuntija
+358 44 907 5200

Teen työtä Turku Science Park Oy:ssä sen eteen, että Turun Tiedepuiston alueesta kehittyy paras mahdollinen paikka yrittää ja tehdä töitä. Paras tilanne on kun hyvän toimintaympäristön kehittämisen kylkeen pystyy saamaan aikaan uusia asiakkuuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia kestäviä ja älykkäitä ratkaisuja tarjoaville yrityksille.

Teen tiiviisti yhteistyötä Turun kaupungin kanssa. Myös viiden muun Suomen suurimman kaupungin yrityspalvelut ovat minulle tuttuja. Minuun kannattaa ottaa yhteyttä erityisesti kun kaipaa vinkkejä kaupunkien suuntaan toimiessa.

Kaupunkiyhteistyön lisäksi olen hyvä auttamaan projektoinnissa ja projektimaisen työn kaikissa vaiheissa. Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluissa olen työskennellyt vuodesta 2005 ja tunnen hyvinvointialan sekä luovan alan erityispiirteet sekä älykkään ja kestävän kaupungin kehittämisen. Koulutukseltani olen VTM. Olen ollut käynnistämässä erilaisia palvelu- ja liiketoimintaympäristöjä kuten Fortuna-kortteli, Logomo, Kunnonkoti, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki ja Flavoria.
Logomo, Fortuna-kortteli, Kunnonkoti, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki ja Flavoria.

Muut yhteystiedot