Miia Outinen

Asiantuntija
ExperienceTurku
+358 40 588 4239

Aloitin Turku Science Park Oy:n hallinnoiman LicenseUp-hankkeen projektikoordinaattorina kesällä 2017. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa erilaisissa kulttuurialan ja viestinnän tehtävissä.

Erityisalaani Turku Business Regionissa on luovien alojen yritysten (erityisesti av- ja peliala) liiketoiminnan lisääminen aineettomista oikeuksista (IPR). Experience Industries -kärkialan hankkeemme tavoitteena on lisätä sekä luovien alojen yrittäjien että yritysneuvojien tietoutta ja osaamista lisensointiin sekä järjestää erilaisia verkostoitumis- ja matchmaking -mahdollisuuksia valtakunnallisessa roadshow’ssamme. Hankkeen lisäksi toimin Länsi-Suomen elokuvakomissiolla muun muassa viestinnän parissa sekä erilaisissa tehtävissä avustaen.

Minua voit aina lähestyä, mikäli sinulla on kysyttävää luovien alojen lisensoinnista ja IPR:n hyödyntämisestä, olit sitten luovan alan yrittäjä, lisenssien hankkimisesta kiinnostunut taho tai lisensoinnin parissa muuten työskentelevä yrittäjä. Autan mielelläni myös verkostoitumisessa ja löytämään sopivia kontakteja.