Turku Business Region Ultrahack -innovaatiokilpailussa paikalliset ja kansainväliset tiimit keskittyvät yritysten asettamien haasteiden ratkaisemiseen.  Ultrahackin kautta yritykset voivat löytää kokonaan uudenlaisia näkökulmia ja ratkaisuja jokapäiväiseen tekemiseen. Tiimeillä puolestaan on onnistuessaan mahdollisuus päästä pidempäänkin yhteistyöhön toimeksiantajien kanssa.

Nyt haetaan yrityskumppaneita!

Kutsumme matkailu- sekö bio- ja kiertotalouden yrityksiä hakemaan mukaan omalla yrityshaasteellaan. Molemmilta aloilta tulee kaksi yrityshaastettakilpailijoiden ratkaistavaksi.

Jos siis edustat matkailun tai bio- ja kiertotalouden parissa toimivaa yritystä, mieti millaisia tulevaisuuteen katsovia haasteita toimintaanne liittyy.

Ilmoittaudu suoraan osoitteessa: https://ultrahack.org/ tai kysy lisätietoja Linda Fröberg-Niemeltä (bio- ja kiertotalousalat) tai Teija Raniselta (matkailu).

Aikataulu

Kesäkuu – heinäkuu

Yrityskumppanit ja niiden esittämät haasteet julkaistaan ultrahack.org -sivustolla heinäkuun loppuun mennessä.

Elokuu – syyskuu

Kilpailevat tiimit voivat rekisteröityä mukaan ja jättää omat ratkaisuehdotuksensa. Aikaa on 13.9. saakka. Tämän jälkeen valitaan Hackathoniin mukaan pääsevät tiimit.

Lokakuu

Turku Business Region Ultrahack huipentuu loppukilpailuun, joka pidetään Turussa viikonloppuna 12–14.10.2018.

 

 

Käytännön järjestelyissä Turku Science Park Oy:n kumppanina toimii Ultrahack, joka on järjestänyt esimerkiksi Slushin yhteydessä Euroopan suurimman hackathonin.

 

Kysy lisää!
Linda Fröberg-Niemi
FT, liiketoiminnan kehityspäällikkö,
kemia- ja cleantech -alat
+358 50 587 3441
Kysy lisää!
Teija Raninen
Kehittämispäällikkö, elokuvakomissaari
+358 50 559 0549