Näkyvyyttä avoimille työpaikoille

Jobs in Finland – kansallinen työpaikkaportaali

Jobs in Finland on markkinointialusta englanti työkielenä positioille. Esillä olevissa työpaikoissa ei ole vaatimusta suomen tai ruotsin kielen osaamiselle.

Sivuston kautta on mahdollista saada lisänäkyvyyttä avoimille työpaikoille. Tutustu ja ilmoita yrityksesi työpaikat mukaan ottamalla meihin yhteyttä tai täyttämällä lomake Jobs in Finland -sivustolla.

Näkyvyyttä työpaikoille Turun seudulla

Turun seudun ja Lounais-Suomen tarjoamat työ- ja uramahdollisuudet ovat esillä Jobs in Finland -sivuston lisäksi alueellisella Career in Southwest Finland -sivustolla.

Turku Science Park Oy ylläpitää LinkedIn ryhmää, jonka kautta työnantaja voi saavuttaa osaajia Turun seudulla. Klikkaa tästä ja liity Talent Turku -LinkedIn ryhmään.

Työpiste auttaa yrityksiä ja turkulaisia työnhakijoita löytämään toisensa. Yritys voi jättää Työpisteen yrityspalveluille maksuttoman rekrytoimeksiannon. Klikkaa tästä Työpisteen yrityspalveluihin.

European (Online) Job Days

Euroopan laajuinen, verkossa toteutettava rekrytointitapahtuma. Ilmoittaudu seuraavaan tapahtumaan TE-keskuksen sivuilla.