Apu kansainväliseen rekrytointiin

Talent Call Turku -kampanja

Suuren suosion saavuttanut Talent Call Turku -kutsukilpailu järjestetään uudelleen vuonna 2020 (alustava aikataulu loppusyksy – talvi). Kilpailun kumppaniyritykset pääsevät mukaan valitsemaan voittajat ja hyödyntämään kilpailusta saatavaa näkyvyyttä uusien osaajien löytämisessä ja oman tunnettuuden edistämisessä. Kysy lisää ottamalla yhteyttä tällä sivulla esillä oleviinn yhteyshenkilöihin. Vuoden 2019 kampanjaan voi tutustua: www.talentcall.fi

Räätälöidyt rekrytointikampanjat

Talent Boost -verkosto tarjoaa yrityksille apua myös räätälöityihin rekrytointikampanjoihin. Turun seudun elinkeinoelämää markkinoidaan osana useita kansainvälisiä ammatti- ja rekrytointitapahtumia. Tapahtumat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Business Finlandin kanssa. Yritysten on mahdollista osallistua tapahtumiin itselleen sopivalla tavalla. Ota yhteyttä tällä sivustolla oleviin yhteyshenkilöihin, ja katsotaan mitä voimme kehittää yhdessä!

EURES -palvelut

EURES auttaa työnhakijoita löytämään työpaikkoja ja työnantajia saamaan työntekijöitä palvelukseensa kaikkialta Euroopasta.

Klikkaa ja lue lisää palveluista EURES-portaalissa.

Voit ottaa myös suoraan yheyttä Varsinais-Suomen EURES-neuvojiin:

Tomi Puranen tomi.puranen@te-toimisto.fi
Katja Henriksson katja.henriksson@te-toimisto.fi
Tuula Matikainen tuula.matikainen@te-toimisto.fi
Marita Mikkola maritta.mikkola@te-toimisto.fi

Työntekijöiden rekrytointi ulkomailta -opas

Lyhyt ja mahdollisimman selkokielinen opas rekrytointiin ulkomailta. Digitaalisen oppaan on tuottanut Business Oulu ja se löytyy isssuu-palvelusta.

Ulkomaalaisen urakka -opas

Opas ulkomaalaisen työvoiman ja yritysten käyttöön Suomessa. Turun kaupungin tuottama opas löytyy kolmella eri kielellä:

Suomi: Ulkomaalaisen_urakka_opas

Englanti: Contract_work_by_foreign_nationals_en

Venäjä: Contract_work_by_foreign_nationals_ru