Siirry sisältöön

Uutiset

Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluille uusi verkkopalvelu

  • Uusi turkubusinessregion.com -sivusto avautuu joulukuun puolivälissä testisivustona
  • Turkubusinessregion.com on portti seudullisiin yritys- ja innovaatiopalveluihin
  • Sivun kehitystyö jatkuu myös vuonna 2018

Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluiden uusi verkkosivusto avautuu testiversiona joulukuun puolivälissä. Uuden sivuston myötä aiemmat turkusciencepark.com ja businessturku.fi -sivustot sulkeutuvat lähiviikkojen aikana ja jälkimmäiseen osoitteeseen avautuu uusi ja nykyiselle palvelukokonaisuudelle sekä seudulliselle huippuosaamiselle suunniteltu sivusto.

Uusi sivusto avautuu vielä keskeneräisenä testiversiona. Joulu- ja tammikuussa sisällöt elävät ja täydentyvät. Myös englanninkielinen sivusto avautuu vasta vuoden 2018 puolella. Myöhemmin ensi vuonna tavoitteena on jatkaa sivuston kehittämistä entistä laajemmin myös muita yritys- ja innovaatiopalveluita tuottavia organisaatioita palvelevaksi. Painopiste on tuolloin etenkin ajankohtais- ja tapahtumatiedottamisessa.

Sivuston tavoitteena on esitellä Turun seudun yrityksille tarjolla olevia yrityspalveluita sekä alueemme vahvoja kärkialoja. Sisällöt jakaantuvat näiden kahden kokonaisuuden kesken.

Nyt toteutettava uudistus jatkaa vuonna 2014 solmitussa innovaatiosopimuksessa kirjattua uudelleenjärjestelyä. Sen myötä päätettiin, että Turun seudun yrityspalvelut tuotetaan jatkossa pääosin yhden katon alla Turun Tiedepuistossa. Joukahaisenkadulle ICT-City -taloon muuttivat vuonna 2016 Turun Seudun Kehittämiskeskus, Turku Science Park Oy ja yritysneuvonta Potkuri. Pian sen jälkeen kaikki toimijat yhdistettiin samaan yhtiöön, joka jatkaa toimintaansa tutulla Turku Science Park Oy -nimellä.

Päivitetty uusi domain 4.4.2018.