Siirry sisältöön

Uutiset

Trainers’ House avaa toimipisteen Turkuun

• Turun seudun elinvoimaisuus, osaaminen ja liikenneyhteydet ratkaisivat sijoittautumisen Turkuun
• Uusi toimisto tuo työpaikkoja 30 ihmiselle
• Toiminta alkaa maaliskuussa

Muutosyhtiö Trainers’ House perustaa Ignis-palveluita toteuttavan yksikön Turkuun ja palkkaa noin 30 työntekijää. Rekrytoitavat ihmiset ovat pääasiassa vastavalmistuneita ja korkeakouluopiskelijoita. Toiminta on tarkoitus käynnistää Minna Canthin päivänä 19.3.. Trainers’ House on toiminut Turussa vuoden 2017 ajan yrittäjäkumppanin edustamana. Toiminnan laajentaminen on osa Trainers’ Housen kasvustrategiaa.

Tällä hetkellä Trainers’ Housella on kolme toimipistettä Espoossa, Oulussa ja Espanjan Torreviejassa. Täysipäiväiseksi muutettuna konsernilla oli syyskuun 2017 lopussa 130 työntekijää.

”Trainers’ Houselle avautuu nyt tilaisuus laajentaa toimintaa Turussa palkkaamalla noin 30 ihmistä markkinointipalveluita toteuttavaan Ignis-yksikköön. Tarjoamme työntekijöille kiinteän palkan ja mitatusti korkean fiiliksen lisäksi työelämän valmiuksia kasvattavan Trainers’ House Growth Academy -valmennusohjelman Jari Sarasvuon johdolla. Tavoitteena on korkean asiakasarvon tuottaminen”, kertoo talousjohtaja Saku Keskitalo yhtiön tiedotteessa.

Turun talousalueen elinvoimaisuus, yliopiston ja korkeakoulujen mahdollistamat laadukkaat potentiaaliset työntekijät ja hyvät yhteydet Etelä-Suomen alueelle ratkaisivat toimipisteen sijainnin.