Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yrittäjyyspäivä: Akateeminen yrittäjä – Liiketoimintaa kestävästä kehityksestä

23.11.14:45-16:45

Miten Turun yliopisto on mukana edistämässä kestävää kehitystä? Mitä lisäarvoa se voi tuoda yrityksille ja yrittäjäksi ryhtyville?

Turun yliopiston syksyn virtuaalisen yrittäjyyspäivän teemana on kestävä kehitys ja akateeminen yrittäjyys.

Tilaisuuden avaavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun yrittäjyyden professori Jarna Heinonen ja vararehtori Mika Hannula kertomalla, minkälaisia mahdollisuuksia yliopistossa luodaan yrittäjyydelle ja yritysyhteistyölle, sekä miten yliopisto edistää kestävää kehitystä.

Teemasta kuullaan myös kaksi mielenkiintoista keynote-puheenvuoroa. Sustainability Director Maija Pohjakallio (Sulapac Oy) käsittelee kestävää kehitystä ja tutkijan taustaa liiketoiminnan lähtökohtana. Toimitusjohtaja Jouko Salo (Hollming Oy & Hallituksen Puheenjohtaja Aeromon Oy) tarkastelee kestävän kehityksen tarjoamia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tilaisuudessa lanseerataan myös lukuvuoden 2020–2021 Intoa!-yrittäjyystekokilpailu. Kilpailussa etsitään henkilöä tai tiimiä, joka on onnistuneesti ja oma-aloitteisesti edistänyt yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa Turun yliopistossa. Palkinnon suuruus on 30 000 euroa, jonka lukuvuonna 2020–2021 sponsoroi Turun yliopiston yhteistyökumppani LähiTapiola Varsinais-Suomi.

PÄIVÄN OHJELMA ja ILMOITTAUTUMISLINKKI löytyvät Yrittäjyysyliopiston sivuilta tästä linkistä.

Lisätietoja:
Paavo Kosonen, kehityspäällikkö, paavo.j.kosonen@utu.fi, p. +358 50 576 0952

Kaikki Tapahtumat