Siirry sisältöön
""

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Visit Turun Bókun-verkkokaupan valmennuspäivä

 

Oletko kiinnostunut kehittämään online-myyntiäsi? Visit Turun valmennuksessa saat tuotteesi myyntiin valmiiseen kauppaan yhden päivän aikana.

Uudistetulle Kiss my Turku -verkkosivustolle on avattu uusi Bókun-järjestelmään pohjautuvan matkailun aktiviteettikaupan heinäkuun alussa. Kauppa mahdollistaa Visit Turun omien tuotteiden myynnin lisäksi muiden toimijoiden Bókun-tuotteiden välityksen, ja tavoitteena onkin jatkossa kehittää kaupasta laajasti alueellista aktiviteettitarjontaa yhteen kokoava kattava ostospaikka, joka houkuttelee niin matkailijoita kuin paikallisiakin. Kaupan ainoa kustannus on 10% komissio toteutuneesta myynnistä.

Mikäli olet kiinnostunut palvelujesi online-myynnistä suositun Bókun-järjestelmän kautta, kutsumme sinut lämpimästi valmennustilaisuuteen 2.9 klo 9.30-15.30. Kattavan koulutuspäivän aikana pyritään siihen, että kaikki osallistujat saisivat ainakin yhden tuotteen myyntiin Bókuniin ja sen myötä mahdollisesti myös Kiss my Turku -kauppaan. Tuote voi tulla myyntiin myös myöhemmin tänä tai ensi vuonna.

Huom! Kyseessä ei ole verkkokaupan perusteiden koulutus. Osallistujien toivotaan tuntevan verkkokauppaa ainakin teorian tasolla jonkin verran tai omaavan kokemusta online-myynnistä muiden järjestelmien kautta.

Valmentajana toimii Jari Auranen Elämys Groupista. Valmennus järjestään vallitsevasta tilanteesta johtuen etänä Microsoft Teamsissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. Tässä yhteydessä saat myös valmennuksen tarkemman aikataulun.

Ilmoittauduthan 27.8 mennessä. Paikkoja on rajatusti.

Ilmoittautuminen

Kaikki Tapahtumat