Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen jäsenaamukahvi – vaihtoehtoiset riidanratkaisutavat

05.11.09:00-10:00

 

Tervetuloa mukaan juridiikka-aiheiseen jäsentilaisuuteen, jossa kuulemme välimiesmenettelyn ja sovittelun eroista ja hyödyistä verrattuna tuomioistuinkäsittelyyn yritysten riitatilanteissa. Niina Palaja on Turun kauppakamarin lakivaliokunnan jäsen ja on ollut mukana uudistamassa välimiesmenettelyn sääntöjä.

Palaja Rintanen & co on vuonna 2020 perustettu asianajotoimisto. Niina Palajalla on yli 20 vuoden kokemus asianajajan työstä. Hänen pääasialliset toimialansa ovat riidanratkaisu ja konfliktien hallinta. Niina toimii säännöllisesti osapuolten tai instituutioiden nimeämänä välimiesoikeuden jäsenenä. Lisäksi hän neuvoo asiakasyrityksiä sopimusoikeuteen, yhtiöoikeuteen ja työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Jussi Rintanen on toiminut yli 20 vuotta teollisuuden ja asianajotoimistojen palveluksessa. Hänen pääasialliset toimialansa ovat yritysjärjestelyt, yhtiöiden rahoitus ja energia-ala. Lisäksi Jussi neuvoo asiakasyrityksiä yhtiö- ja sopimusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Ohjelma:

8.45 linjat auki
klo 9 Tervetulosanat
Vaihtoehtoiset riidanratkaisutavat, asianajaja Niina Palaja, Palaja Rintanen & co
keskustelua
klo 10 tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Turun kauppakamarin tapahtumat on tarkoitettu kauppakamarin jäsenyritysten koko henkilökunnalle. Voit tarkistaa tästä, onko yrityksesi kauppakamarin jäsen. Voit liittyä jäseneksi tästä, tervetuloa mukaan!

Kaikki Tapahtumat