Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun seutu matkakohteena – matkailijatutkimuksen tulokset

17.02. | 14:30-16:00

Tervetuloa kuulemaan TAK Researchin toteuttamaa vuoden 2020 matkailijatutkimuksen tuloksia.

Loppuvuodesta 2020 toteutetun matkailijatutkimuksen tavoitteena oli selvittää uusien tuotteiden ja palveluiden kysyntää ja Turun seudun vetovoimaa matkailijoiden keskuudessa.
Tutkimuksessa on koottu tietoa ulkomaalaisista matkailijoista Turun seudulla (TAK Rajatutkimus 2019), kotimaisista matkailijoista Turun seudullla (Kotimana matkailu-tutkimus 2020 ja Turun seutu matkakohteen -paneelitutkimus 2020) sekä Instagram avainsanojen esiintyvyydestä. Pääosa tuloksista perustuu Internet-paneeliin.

Tutkimuksessa selvitettiin mm. miten matkakohteen valinta tehdään, mitä palveluita matkailijat hakevat, kenen seurassa matkustavat ja miten he varaavat. Palveluita ja tarjontaa suunnitellessa on hyvä huomioida miten palvelu vastaa asiakkaiden tarpeita.

Matkailijatutkimus toteutettiin osana Turku Science Park Oy:n ja Varsinais-Suomen liiton rahoittamaa Varsinais-Suomen matkailun digitaalisen ekosysteemin kehittäminen-hanketta.

Tämä tilaisuus järjestetään osana Varsinais-Suomen matkailuelinkeinon kehittämishanketta, jonka tavoitteena on jatko työstää olemassa olevia tuloksia.

Ilmoittaudu täällä

 

Kaikki Tapahtumat