Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Turun seutu kestävän matkailun kärkikohteeksi

25.11.12:00-14:00

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sustainable Travel Finland -ohjelma, miksi kannattaa lähteä mukaan?
Huom! Tilaisuus järjestetään hybridinä ja linkki lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisvahvistusviestissä.

Kestävä matkailu Sustainable Travel Finland -ohjelma on käynnissä ja ensimmäiset Turun seudun yritykset ovat saaneet STF-sertifioidun yrityksen merkin.  Tule mukaan kuulemaan miksi STF-merkin saaneet yritykset lähtivät kohti kestävää matkailua.  Mitä hyötyä yritykset kokevat STF-merkistä saavansa? Mitä sertifikaatin suorittaminen on vaatinut yrityksiltä? Tilaisuudessa mm. näihin kysymyksiin meille vastauksia antavat Pentti-Oskari Kangas Herrankukkaro Oy sekä Benjamin Donner Aavameri Open-air Adventures.
Kestävään matkailuun panostaminen poikkeustilanteen vallitessa valmistaa yrityksiä väistämättömään muutokseen kohti kestävää ja vastuullista matkailua. Tästä kertovat myös useat markkinatutkimukset, joiden mukaan vastuullisuuden huomioiminen matkustuspäätöstä tehdessä on tulevaisuudessa entistä tärkeämpää.
Sustainable Travel Finland -ohjelman tavoitteena on edistää kestävää matkailua Suomessa, tehostaa ja yhtenäistää viestintää Suomesta kestävän matkailun maana, helpottaa matkailijoiden kestävien matkustuspäätösten tekemistä sekä käynnistää ja lisätä kestävän matkailun yhteistyötä kuntien, matkailun alueorganisaatioiden ja matkailuyritysten välillä.

Tilaisuus tullaan videoimaan/tallentamaan.
Ennen kokousta on mahdollista lounastaa klo 11 alkaen aivan kokoustilan vieressä sijaitsevassa Cafe Romassa. Päivän keitto 9 eur/hlö, salaattibuffet 7 eur/hlö, keitto sekä salaattilounas 12 eur/hlö.

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Turun seudun STF-sertifioitujen yritysten, Visit Turun, Visit Naantalin, sekä Turku Science Park Oy:n kanssa.

Noudatamme tarkasti viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia. Huolehdimme hygieniasta ja turvaetäisyyksistä tilaisuuksissamme.
Rajoitamme tämän tilaisuuden osallistujamäärän 50 henkilöön. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Tulethan vain terveenä!

Kaikki Tapahtumat