Siirry sisältöön
Viisi henkilöä esiintymislavalla puheenjohtajan seistessä ja neljän keskustelijan istuessa nojatuoleissa.

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun Eurooppa-foorumi 2020

27.08.2020-28.08.2020

 

Eurooppa-foorumi on valtakunnallinen kansalaisjärjestöjen ja julkisen vallan yhteistyöstä syntyvä keskustelufoorumi. Se järjestetään tänäkin vuonna elokuun viimeisellä viikolla – kaksipäiväisenä tapahtumana 27.–28.8.2020.

Tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan valtioneuvoston ohjeita ja osallistujarajoituksia, ja turvalliset etäisyydet sekä hygienia varmistetaan.

Kaikki ohjelma striimataan viime vuosilta tuttuun tapaan ilmaiseksi. Live-tilaisuuksiin voi lähettää kysymyksiä ja kommentteja Turun Eurooppa-foorumin mobiilisovelluksen ja Twitterin kautta. Keskustelut tallennetaan, ja ne ovat katseltavissa myöhemmin muun muassa YouTubesta.

Foorumin Talouspäivää vietetään torstaina 27.8. Silloin toteutetaan jälleen korkeatasoinen paneelikeskustelu, jossa ajankohtaisista teemoista keskustelevat elinkeinoelämän ja järjestöjen edustajat ja poliittiset päättäjät.

Lisätietoja tulossa myöhemmin. Eurooppa-foorumin verkkosivut osoitteessa https://www.europeforum.fi/turun-eurooppa-foorumi tarjoavat ajantasaisimmat tiedot tapahtuman valmistelusta.

Kaikki Tapahtumat