Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SHIFT asiantuntijawebinaari: New Business Models

16.09.12:00-13:00

 

SHIFT kutsuu syys- ja lokakuun aikana ilmaisiin kestävän kasvun asiantuntijawebinaareihin.

Vuoden 2020 globaali shokki tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä miettimään, millaisen uuden normaalin haluamme nähdä pandemian jälkeen, ja millä mittareilla tarkastelemme jatkossa liiketoiminnan menestystä. Joutuvatko ympäristö ja inhimillinen hyvinvointi jälleen maksumiehiksi, vai onko yritysten toimintaa mahdollista kehittää niin, että kasvu ja kestävyys eivät sulje toisiaan pois? SHIFT Business Festivalin älykkään liiketoiminnan filosofian mukaan vastaus jälkimmäiseen on kyllä.

SHIFTin asiantuntijawebinaarit tarjoavat lyhyitä katsauksia kestävän kasvun ja älykkään liiketoiminnan maailmaan. Webinaareja järjestetään keskiviikkoisin kello 12 syyskuun alusta lokakuun loppuun saakka ja ne ovat osallistujille ilmaisia.

New Business Models 16.9.2020 kello 12.00
Talouskasvu ei voi perustua luonnonvarojen tuhlailevaan käyttöön ja kestämättömään kulutukseen maailmassa, jossa ilmastonmuutos ja hupeneva biodiversiteetti ovat ohittamattomia tosiasioita. Tarvitsemme talouden toimintamalleja, jotka eivät pysäytä kulutusta, mutta muuttavat sitä niin, että se on aikaisempaa kestävämpää.
Ohjelma yhteistyössä Sitran kanssa
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Päivittyvä lista kaikista asiantuntijawebinaareista löytyy täältä.

Webinaarisarjan teemat johdattavat SHIFTin päätapahtumaan:

SHIFT Business Webstival päätapahtuma 27.-28.10.2020

Kaikki Tapahtumat