Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SHIFT asiantuntijawebinaari: Data and the City

 

SHIFT kutsuu syys- ja lokakuun aikana ilmaisiin kestävän kasvun asiantuntijawebinaareihin.

Vuoden 2020 globaali shokki tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä miettimään, millaisen uuden normaalin haluamme nähdä pandemian jälkeen, ja millä mittareilla tarkastelemme jatkossa liiketoiminnan menestystä. Joutuvatko ympäristö ja inhimillinen hyvinvointi jälleen maksumiehiksi, vai onko yritysten toimintaa mahdollista kehittää niin, että kasvu ja kestävyys eivät sulje toisiaan pois? SHIFT Business Festivalin älykkään liiketoiminnan filosofian mukaan vastaus jälkimmäiseen on kyllä.

SHIFTin asiantuntijawebinaarit tarjoavat lyhyitä katsauksia kestävän kasvun ja älykkään liiketoiminnan maailmaan. Webinaareja järjestetään keskiviikkoisin kello 12 syyskuun alusta lokakuun loppuun saakka ja ne ovat osallistujille ilmaisia.

Data and the City 23.9.2020 kello 12.00

Data ja teknologia ympäröivät meitä kaikkialla ja kulkevat lähes huomaamatta mukanamme arjessa. Kuitenkin niistä saatava hyöty on vain harvojen käsissä. Tulevaisuudessa tulisi vahvistaa entisestään näkökulmaa siitä, miten data ja teknologia voisivat edistää ensisijaisesti kansalaisten hyvinvointia.
Ohjelma yhteistyössä Turun yliopiston ja Turun kaupungin kanssa

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Päivittyvä lista kaikista asiantuntijawebinaareista löytyy täältä.

Webinaarisarjan teemat johdattavat SHIFTin päätapahtumaan:

SHIFT Business Webstival päätapahtuma 27.-28.10.2020

Kaikki Tapahtumat