Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Salon avustajarekisteripäivä etänä

30.04. | 10:00-17:00

Länsi-Suomen elokuvakomissio järjestää perjantaina 30.4. etänä Salon avustajarekisteripäivän, jonka tarkoituksena on saada avustajarekisteriin mukaan varsinkin salolaisia avustajia. Nokian ensiaskelista kertovaa Made in Finland –sarjaa kuvataan kesällä Salossa, ja mukaan toivotaan paikallista vahvistusta avustajiksi. 

Tervetuloa liittymään tai päivittämään kuvasi ja tietosi Länsi-Suomen elokuvakomission avustajarekisteriin. Avustajaksi tuleminen kannattaa – näin poikkeusaikanakin haetaan avustajia Made in Finland – tarina Nokiasta –sarjan lisäksi monenlaisiin kiinnostaviin ja ainutlaatuisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin! Avustajarekisteriin kuuluminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. 

Linkki tapahtumaan löytyy tästä

Tule klikkaamaan itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumaamme, niin pääset seuraamaan päivän aikana ilmestyvää sisältöä. Luvassa on muun muassa avustaja- ja pienroolihakuja, ohjeita avustajarekisterikuvan ottamiseen, sekä tervehdyksiä salolaisilta avustajilta! 

Osana Turku Science Park Oy:tä toimiva Länsi-Suomen elokuvakomissio ja Elokuvakaupunki Turku ry Scene ylläpitävät yhdessä alueellista elokuva-avustajarekisteriä, joka helpottaa elokuva-avustajaksi pääsemistä Turun ja Salon seudulla. 

 

Kuva: Anni.jpg / Rabbit Films Oy 

Kaikki Tapahtumat