Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Muokkaa matkailupalveluitasi pyöräilijöille ja julkisilla liikkuville sopiviksi

25.03. | 14:00-16:00

Työpaja yrityksille jotka haluavat muokata tarjontaansa entistä paremmin pyöräilijöille ja julkisella liikenteellä liikkuville matkailijoille sopivaksi. Tavoite on löytää erityisesti Pienen Rengastien varrelta lisää yrityksiä, jotka ovat halukkaita tavoittelemaan Tervetuloa pyöräilijä -merkkiä. Myös muut alueen yritykset, jotka ovat kiinnostuneita Tervetuloa Pyöräilijä-merkin käyttöönotosta ovat tervetulleita.

Tarkoituksena on työpajassa jakaa toimijoiden välillä hyviä käytänteitä sekä täydentää tietoa palvelutarjonnasta ja palveluiden sijainnista (sijaintitiedot viedään OpenStreetMapiin myöhemmin, mikäli ne sieltä puuttuvat). Haemme lisätietoa alla oleviin kysymyksiin:

  • Millä Pienen Rengastien läheisyydessä sijaitsevilla majoitus- ja ruoka-/kahvilapalveluiden tarjoajilla on jo Tervetuloa pyöräilijä -merkki? Mitkä yritykset ovat lisäksi sitä jo tavoittelemassa tai aikovat tavoitella tämän kevään aikana?
  • Millaisia ratkaisuja yrityksillä on jo käytössä liittyen pyörän ja pyöräilijän varusteiden säilytykseen ja huoltoon? Mitä lisätietoa vielä kaipaat tähän liittyen?
  • Millaisia ratkaisuja yrityksillä on jo erityisesti pyöräilijöiden tarpeisiin soveltuvien ruoka- ja kahvilapalveluiden osalta? Millaisia take away -ruokatuotteita tai yhteistyökuvioita muiden yritysten kanssa olette kehittäneet/kehittämässä?
  • Mitä maisemapaikkoja, luontopolkuja, aktiviteetteja, ostoskohteita, vierailukohteita tai wc-pysähdyksiä suosittelisit oman yrityksesi lähistöltä Pienen Rengastien varrelta pyörämatkailijoille?
  • Missä määrin yrityksesi on julkisilla kulkuneuvoilla saavutettavissa? Mikä on lähin pysäkki?

Ilmoittaudu tästä

 

Kaikki Tapahtumat