Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Meriverkostot 2021

Meriverkostot kokoaa jo neljättä kertaa suuren joukon meriklusterin toimijoita Naantaliin. Vuonna 2019 tapahtuma keräsi yli 500 osallistujaa 150 yrityksestä eri puolilta Suomea.

Messupäivä on jaettu kahteen osaan. Selkeän rakenteen avulla pyrimme varmistamaan sen, että kaikki tapahtuman osallistujat pääsevät osallistumaan sekä tapahtuman seminaariosuuteen että messuille. Aamupäivällä kuulemme mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan tulevaisuuden näkymistä. Iltapäivän messutapahtumassa osallistujat pääsevät verkostoitumaan ja tutustumaan näytteilleasettajien messuosastoihin. Tapahtuma on suunnattu meriteollisuuden ammattilaisille.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi nyt!

Meriverkostojen näytteilleasettajapaikkoja on tarjolla runsaasti, mutta rajallinen määrä – varaa siis paikkasi nopeasti ja varmista osallistumisesi tapahtumaan! Näytteilleasettajapaikkoja on yhteensä 75 kpl, joista 45 kpl myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja loput 30 kpl arvotaan kaikkien ilmoittautuneiden kesken. Paikkojen arvonta suoritetaan 1.6.

Katso lisätietoja tapahtumasta Naantalin kaupungin sivuilta. 

Lisätietoja antaa myös elinkeinoasiamies Lassi Rosala, puh. 040 678 3270.

 

 

Kaikki Tapahtumat