Siirry sisältöön
Pieni vesibussi aurinkoisena kesäpäivänä Turussa Aurajoessa Forum Marinumin edustalla.

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmastoystävällinen liikkuminen – nyt TOTEUTETAAN VIRTUAALIKOKOUKSENA

18.03.08:30-11:00

 

Vihreät matkaketjut sekä 6Aika Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet -hankkeet järjestävät kestävän liikkumisen verkostoitumistilaisuuden 18.3. klo 9–11.00.

Ohjelma:
9.00 Tilaisuuden avaus, asiakkuuspäällikkö Petra Niskanen/ Turku Science Park Oy
9.05 HNRY – Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet: asiakkuuspäällikkö Vesa Erkkilä/ Turku Science Park Oy
9.10 Uusiutuvat polttoaineet: Head of R&D, Products & Applications Teemu Sarjovaara/ Neste Oyj
10.00 Uusiutuvien polttoaineiden käyttö taksiliikenteessä: myynti- ja markkinointipäällikkö Harri Lehtinen/ Lounais-Suomen TaxiData Oy
10.20 Reittiopaskehitys ja liikennöitsijäsovellus: kehittämispäällikkö Tuomo Kinnunen/ Matkahuolto Oy
11.00 Tilaisuus päättyy

Tervetulleita ovat kaikki uusiutuvista polttoaineista kiinnostuneet. Ilmoittaudu tästä.

HUOM. tilaisuus järjestetään virtuaalisena. Ilmoittautuneille lähetetään linkki kokouskutsuun Teamsissa. 

Liikkumispalvelu-, henkilöliikenne- ja matkailupalveluyritysten kestävän kasvun edellytyksiä liiketoimintaan parannetaan Vihreät matkaketjut-hankkeessa 2.9.2019–31.8.2021. Hanketta koordinoi Turku Science Park Oy hankekumppaninaan Turun ammattikorkeakoulu. Hanke rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta. Palveluita koskevien olennaisten tietojen ollessa koneluettavassa ja helposti muokattavassa vakiotietomuodossa rajapinnan kautta, mahdollistetaan uudenaikaiset liikkumispalveluratkaisut, esimerkiksi MaaS-palveluiden syntyminen alueelle, ja tuodaan palvelut käyttäjien ulottuville. Hanke edistää yhteistyön rakentumista liikennepalvelu- ja matkailuyritysten välille.

HNRY-hankkeessa tuetaan yritysalueiden ja niillä toimivien yritysryhmien kehittymistä vähähiilisiksi ja resurssiviisaiksi toimijoiksi. Turussa Blue Industry Parkin alueesta rakennetaan maailmanluokan meri- ja valmistavan teollisuuden tuotanto- ja innovaatiokeskittymää, ja sen kehittämisessä tavoitellaan vähähiilistä ja kiertotalouden toimintamallin mukaisesti toimivaa valmistavan teollisuuden yritysaluetta.

Kaikki Tapahtumat