Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luovat alat ja meriteolllisuus – IRM-Tool loppuseminaari

26.09.201908:30-12:00

 

Tervetuloa IRM-Tool hankkeen loppuseminaariin 26.9.2019!

Kahden ja puolen vuoden uurastus on nyt takana ja meillä on ilo ja kunnia esitellä teille IRM-Tool hankkeen tuloksia. Tule kuuntelemaan inspiroivia puheita ja verkostoitumaan vierailukeskus Joessa, Turussa.

Aika:                   26.9.2019 klo 8:30 – 12:00
Paikka:               Vierailukeskus JOKI, Lemminkäisenkatu 12, 20520 Turku

Key note-puhujina Anton Schubert, Head of Design, Vincit ja Milla Wirén, Research Manager, Centre for Collaborative Research, Turun Yliopisto.

Lisäksi kuulemme mm. pilotista, jossa seitsemän ammattitaiteilijaa toteutti taidekonsepteja kolmen meriteollisuuden yrityksen määrittelemiin haasteisiin. Tästä kertomassa Annika Dahlsten, läänintaiteilija, Taiteen edistämiskeskus ja Kari Sillanpää, Head of R&D, Meyer Turku.

Seminaarin aiheet:

·      IRM-Tool projektin tuloksia
·      Luovien alojen tarjoama lisäarvo meriteollisuudelle
·      Meriteollisuus luovana alana
·      Kestävän kehityksen suunnittelu ja meriteollisuus
·      Innovaatiotyökalun esittely

Tilaisuus on suomenkielinen.

Pyydämme teitä ilmoittautumaan linkin kautta 18.9.2019 mennessä.

https://www.lyyti.fi/reg/IRMTool_hankkeen_loppuseminaari_6216

Seminaari on maksuton.

IRM-Tool (Innovation Resource Moderating Tool) on ESR-rahoitteinen innovaatiohanke, jota toteutetaan ajalla 29.5.2017-31.10.2019. Hankkeen tavoitteena on luoda kohtaamisia luovien alojen ja meriteollisuuden välillä ja hankkeessa luodaan verkkopohjainen työkalu, jonka avulla innovaatio-osaamista voi kehittää yrityksissä. Työkalu rakennetaan meriteollisuuden lähtökohdista casejen ja innovaatioteorian avulla hyödyntäen palvelumuotoilua sekä media- ja muiden luovien alojen osaamista. Hanketta koordinoi Novia ammattikorkeakoulu yhteistyössä Åbo Akademin ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Meyer Turku on strateginen kumppani. Lisätietoa www.aboamare.fi/IRM-Tool.

Kaikki Tapahtumat