Siirry sisältöön

Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa Turun seudun julkisten hankintojen virtuaaliseen aamukahvitilaisuuteen torstaina 27.5. kello 8.30–10.00

27.05. | 08:30-10:00

Maaliskuussa järjestetty julkisten hankintojen aamukahvitilaisuus sai positiivisen vastaanoton ja sitä toivottiin uusintana.
Tämä 27.5. tilaisuuden ohjelma on siis identtinen 11.3. tilaisuuden kanssa.

Julkiset hankinnat ovat merkittävä asia yritysten ja paikallisen elinvoiman kannalta. Hankintalakia noudattavat toimijat, kuten kunnat, seurakunnat ja sairaanhoitopiirit, hankkivat Suomessa vuosittain arviolta noin 35 miljardin euron edestä tavaroita ja palveluita. On tärkeää, että mahdollisimman moni paikallinen yrittäjä tietää, miten hankintakilpailutuksiin osallistutaan ja pystyy tarjoamaan omia palveluitaan ja osaamistaan. Julkisten hankintojen aamukahvitilaisuudessa saat neuvoja kilpailutuksiin osallistumiseksi ja kuulet lisää mm. seuraavista asioista.

Sari Holmberg Turun kaupungin hankinnoista alustaa julkisten hankintojen perusasioista – siitä mitä kanavia yrittäjien kannattaa seurata, sekä onko jotain uutta mitä yrittäjien kannattaa ottaa huomioon.

Jorma Saariketo Varsinais-Suomen Yrittäjistä valaisee asioita, joihin hän usein hankinta-asiamiehenä törmää ja joita häneltä kysytään.

Tarja Oikarinen Disne Oy:stä antaa hyviä vinkkejä kilpailutuksissa menestymiseen.

Aamukahvilla on myös mahdollista keskustella alustusten pohjalta heränneistä kysymyksistä.

Ilmoittaudu tästä

Linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille.

 

Kaikki Tapahtumat