Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun yliopiston yrittäjyyspäivä – tekoälyä ja osaamista

 

Mitä tekoäly on käytännössä? Miten tekoälyä voidaan hyödyntää yrityksissä? Miten yritykset voisivat hyötyä yliopiston tekoälyosaamisesta ja koulutuksesta? Tervetuloa Turun yliopiston yrittäjyyspäivään kuulemaan ja keskustelemaan tekoälystä, tekoälyosaamisesta ja osaamisen hyödyntämisestä!

Päivän teemaan paneudutaan keynote-puheenvuorojen ja paneelikeskustelun kautta. Keskustelemassa tuleva työelämäprofessori Teemu Birkstedt (Turun yliopiston kauppakorkeakoulu), asiakkuuspäällikkö Michael Lindholm (TechTurku, Turku Science Park Oy ) sekä apulaisprofessori Antti Airola (Tekoälyakatemia, Turun yliopisto).

Tilaisuudessa lanseerataan myös lukuvuoden 2019–2020 Intoa!-yrittäjyystekokilpailu, jossa etsitään henkilöitä tai tiimejä, jotka ovat teoillaan onnistuneesti ja oma-aloitteisesti edistäneet yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa Turun yliopistossa.

Tilaisuuden jälkeen osallistujille on tarjolla vapaamuotoinen verkostoitumistilaisuus cocktail-paljon äärellä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleet yritys- ja elinkeinoelämän edustajat, Turun yliopiston henkilökunta, opiskelijat ja alumnit.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan heti tai viimeistään 15.11. mennessä osoitteessa http://www.yrittajyysyliopisto.fi/yrittajyyspaiva-2019-tekoalya-ja-osaamista/

Lisätietoja:
yritysasiamies Mikko Pohjola, mikko.pohjola@utu.fi
projektiassistentti Paula Pehkonen, papehk@utu.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
25.11.2019
Aika:
14:00-17:00

Tapahtumapaikka

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12 B
Turku, 20520
+ Google Map
Puhelin:
010 315 3020
Kotisivu:
https://www.vierailukeskusjoki.fi/fi