Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tarinoiden Turku -innovaatiopaja

Elämysteollisuus on vahvassa nosteessa, ja Turku on johtavassa asemassa monesta syystä. Turku ja Turun seudun monialaiset ja poikkitieteellisetkin kulttuurimahdollisuudet ja korkeakouluosaaminen tarjoavat yhdessä mahtavan alustan elämysliiketoiminnan kehittämiseksi edelleen.

Tarinoiden Turku -innovaatiopajassa ideoidaan matkailijoille uusia kulttuurielämyksiä palveluina. Turussa on upeita käyntikohteita, joista osa tunnetaan hyvin ja osa vähemmän hyvin. Matkailijat etsivät ainutlaatuisia kokemuksia ja kohteita, mutta niiden pitää olla tuotteistettu ostettavaksi matkailutuotteeksi, joka on helposti löydettävissä jo matkakohteen valintaa mietittäessä.

Lounais-Suomen Taxidata Oy toivoo löytävänsä kuljetuspalvelunsa oheen tuotteita/palveluja, joita matkailijoille voidaan erikoispalveluna tarjota. Uudet tuotteet/palvelut sisältävät esim. kuljetuksen tietylle reitille ja teemapohjaisen opastuksen pienryhmille. Tule mukaan keksimään ja kehittämään pienissä tiimeissä ideoita Taxidatan tuotteistustyöhön ja opastettujen kierrosten sisältöön, muotoon, toteutukseen ym. Samalla voit tarjota omaa asiantuntemustasi yritykselle.

Katso lisätietoja työpajasta ja ilmoittaudu mukaan!

Huom. Tapahtumapaikka on muuttunut. Uusi paikka on Åhuset, Gezeliuksenkatu 2, Turku.

Tiedot

Päivämäärä:
21.11.2018
Aika:
15:00-17:00

Tapahtumapaikka

åhuset
Gezeliuksenkatu 2
Turku, 20500
+ Google Map