Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

StartingUp: Oikea suunta markkinoille

 

Pohditko, miten oman yrityksen kannattaisi markkinoida, jotta satsaus tuo myös tulosta?

Oikeiden valintojen tekemistä arjessa auttaa, kun markkinoinnin tavoite on kirkas ja suunta selvä. Siksi jokaisen tuloksia tavoittelevan yrityksen kannattaa ensin hankkia avukseen hyvä markkinoinnin suunnitelma.

Tässä StartingUp-työpajassa esitellään Markkinointikompassi-työkalu, jonka avulla rakentaa itselle ‍‍‍oikeaan ohjaava ja arjessa auttava konkreettinen suunnitelma.

Markkinointikompassi-työkalun ovat kehittäneet ja rakentaneet kokeneet viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset Ella Koota ja Eveliina Sillanpää.

Markkinointikompassin kehittäjiltä:

”Olemme tehneet vuosia töitä markkinoinnin ja viestinnän toteutusten parissa ja huomanneet, että liian suurelta osalta yrityksiä puuttuu selkeä suunta ja täsmällinen käsitys siitä, mitä juuri oman yrityksen kannattaa tehdä. Markkinointia usein vain toteutetaan ja isojakin satsauksia tehdään ilman tarkkaa tietoa, mitä kaikella tavoitellaan. Ellei tavoite ole kirkas, on vaikea osata myöskään tehdä juuri oikeita asioita.

Jotta markkinoinnin panostukset eivät menisi hukkaan, pitäisi osata valita, mitä juuri oman yrityksen kannattaa tehdä, miten ja missä. Pitää tietää mitä haluaa toimillaan saavuttaa ja kenet tavoittaa. Ja sitten valita toteutustapa sen mukaan, että nämä tavoitteet toteutuu. Olemme kehittäneet Markkinointikompassin auttamaan näiden oikein valintojen tekemisessä.”

Syksyn 2018 StartingUp-työpajat ovat tarkoitettu niin yrittäjyydestä kiinnostuneille kuin jo toimiville yrittäjille. Tapahtumat ovat avoimia kaikille, mutta vaativat rekisteröitymisen täällä: https://www.lyyti.in/Startingup_syksy_2018_Oikea_suunta_markkinoinnille_5595

Tiedot

Päivämäärä:
31.10.2018
Aika:
08:00-17:00

Tapahtumapaikka

SparkUp
Tykistökatu 4B
Turku, 20520
+ Google Map