Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Soteuttamo 2.0 sote- ja hyvinvointipalvelujen tuottajille

Soteuttamo 2.0 valmistaa muutokseen ja yhdistää osaajat!

AIKA: 28.1.2019 klo 12–16
PAIKKA: Medisiina D, Sakari Alhopuro -sali, Kiinamyllynkatu 10, Turku

Soteuttamo on avoin, verkostoitumiseen ja kohtaamisiin keskittyvä matalan kynnyksen tilaisuus, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysalan sekä hyvinvointipalveluja nyt tai tulevaisuudessa tuottaville tahoille. Toivomme Soteuttamoon toimijoita niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmanneltakin sektorilta.

Tavoitteena on verkottaa toimijoita – palveluntuottajia, startupeja, kunnan edustajia, palvelumuotoilijoita tai vaikkapa virkamiehiä – yli toimialarajojen. Rohkaisemme alan ulkopuolisia tuomaan uusia ajatuksia ja hyppäämään sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan palveluiden kehittämiseen maailmaan. Mukana on myös korkeakoulujen edustajia keskustelemassa koulutuksen, tutkimuksen ja innovaatiotoiminnan roolista muutokseen valmistautumisessa.

Soteuttamo on alkujaan Sitran ja kuntatoimijoiden kehittämä sosiaali- ja terveysalan uudistumisen ja verkostojen kehittymisen työkalupakki. Nyt menestyksekästä konseptia hyödynnetään yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriön, Suomen yrittäjien, Hyvinvointialan liiton, Sosten ja Arvoliiton yhdessä toteutettavan maakuntakiertueen konseptina. Tavoitteena on luoda tiivis vuorovaikutus eri toimijoiden välille.

Maakunnissa järjestettävien tilaisuuksien lisäksi Soteuttamo-konsepti tarjoaa tietoa tuottajien tueksi uutiskirjeen sekä erilaisten selvitysten, oppaiden ja katsausten muodossa (www.soteuttamo.fi).  Sivulla myös Turun tilaisuuden tarkempi ohjelma!

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 21.1.2019 mennessä.
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Lisätietoja:
Miia Tuominen, miia.tuominen@utu.fi
Terhi Tevameri, terhi.tevameri@ely-keskus.fi

Tiedot

Päivämäärä:
28.01.2019
Aika:
12:00-16:00

Tapahtumapaikka

Medisiina D
Kiinamyllynkatu 10
Turku,
+ Google Map