Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pitchaustilaisuus yrityksille auto- ja pyöräpysäköinnin uusista ratkaisuista

 

Pitchaustilaisuus  auto- ja pyöräpysäköinnin palveluja tarjoaville yrityksille. Tilaisuuden yleisö koostuu Turun ja muiden kaupunkien edustajista, kiinteistöjen omistajista sekä muista sidosryhmistä.

Tässä vaiheessa yrityksiä pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksensa pitchaukseen ja alustavan aiheen lähettämällä lyhyen viestin joko osoitteeseen juha.pulmuranta@turku.fi (autopysäköinti) tai noora.salmela@turku.fi (pyöräpysäköinti). Yritys voi ilmaista kiinnostuksensa pitchata sekä autopysäköinnin että pyöräpysäköinnin uudesta ratkaisusta.

Kiinnostuksensa ilmaisseet yritykset saavat  1.6. listan 29.5. työpajoissa tunnistetuista tarpeista. Toiveena on, että pitchaukset ehdottaisivat ratkaisuja sidosryhmätyöpajoissa tunnistettuihin pysäköintiongelmiin, mutta ratkaisu voi liittyä myös yrityksen itsensä tunnistamaan kehittämistarpeeseen.

Pitchaustilaisuus on osa Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta ja sen järjestävät Turun kaupunki (autopysäköinti) ja Turun ammattikorkeakoulu (pyöräpysäköinti). Hankkeessa luodaan edellytyksiä uusille yritysten tuottamille pysäköintipalveluille avaamalla dataa, jakamalla tietoa kehittämistarpeista ja tuomalla toimijoita yhteen sekä tekemällä kokeilupalveluhankintoja ja markkinoimalla uusia pysäköintipalveluja kaupunkilaisille.

Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa

Lisätietoja:

Juha Pulmuranta
Turun kaupunki
juha.pulmuranta@turku.fi

Noora Salmela
Turun ammattikorkeakoulu
noora.salmela@turkuamk.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
10.06.
Aika:
09:00-11:00

Tapahtumapaikka

Webinaari