Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Paranna näkyvyyttäsi verkossa – Hakukoneoptimoinnin perusteet yrittäjille 30.10.

 

Mitä? Paranna näkyvyyttäsi verkossa – Hakukoneoptimoinnin perusteet yrittäjille
Missä? SparkUp (Tykistökatu 4 B, 20520 Turku), kokoustila Silo (2. krs)
Milloin? Tiistaina 30.10.2018 klo 9-11

 

Aamupäivän aikana käydään läpi hakukoneoptimoinnin perusteet ja miten tehdään sisällön hakukoneoptimointi. Tutustumme tapoihin, miten löytää uusia aiheita sisällöntuotantoon ja miten varmistat, että sisältösi on hakukoneystävällistä sisältöä.

Hakukoneoptimointi on elintärkeä osa sisältömarkkinointia, kun halutaan rakentaa jatkuva ja kustannustehokas liikenteen lähde. Laadukas sisältö mahdollistaa hyvän hakukonenäkyvyyden, mutta yksistään sisältö ei vielä mahdollista korkeaa hakukonesijoitusta.

Hakukoneoptimointiosaaminen auttaa sinua saamaan sisältösi saavuttamaan entistä paremman näkyvyyden ja tuomaan myyntiä sisältösi avulla.

Kouluttajana toimii digitaalisen markkinoinnin konsultti Tatu Patronen, joka tällä hetkellä työskentelee digitaalisen markkinoinnin yksikön vetäjänä Sofokuksella. Tatulla on 8 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin toteuttamisesta ja kouluttamisesta. Tatu on ollut kouluttamassa ja konsultoimassa pörssiyrityksistä pieneen yhden hengen yrityksiin Suomessa ja ulkomailla.

 

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 28.10. www.lyyti.in/hakukoneoptimointi

Tiedot

Päivämäärä:
30.10.2018
Aika:
09:00-11:00

Tapahtumapaikka

SparkUp
Tykistökatu 4B
Turku, 20520
+ Google Map