Siirry sisältöön
Saari, jossa punaisia puurakennuksia ja majakka tyynellä merellä.
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Open Street Map -mapathon

 

Miten palvelut löytyvät verkosta? Haluatko osallistua Varsinais-Suomen palveluiden löydettävyyden parantamiseen? Tervetuloa Open Street Map-työpajaan!  Tilaisuudessa opastamme, miten Open Street Mapista puuttuvat tiedot (tiestö, polut, pysäkit ja palvelut) viedään palveluun, jolloin ne nousevat mm. reittioppaisiin. Tarvitset mukaasi vain oman tietokoneesi, aiempaa kokemusta ei tarvita. Ota mukaan myös erikseen tietokoneen hiiri, jotta työskentely on sujuvampaa.

Toivomme mukaan asukkaita ja yrityksiä laajasti koko Varsinais-Suomen alueelta!

Mapathon järjestetään osoitteessa ICT-City, Joukahaisenkatu 3, Turku (Kupittaa).
1. krs, asiakastila 1038 (entiset Potkurin tilat).

Ilmoittaudu tästä.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lounaistiedon, Väylän DigiRoadin sekä Varsinais-Suomen liiton kanssa (DigiSaapas-hanke sekä maakunnallisen palvelupisteaineiston päivittäminen).

Open Street Map
OpenStreetMap on kansainvälinen yhteisö. Tuhannet verkkosivustot, mobiilisovellukset ja laitteistot käyttävät OpenStreetMap-karttaa. OpenStreetMapia rakentavat vapaaehtoiset yhteisön jäsenet, jotka tuottavat ja ylläpitävät karttatietoja teistä, rautateistä, kahviloista, rautatieasemista ja monista muista kohteista kaikkialla maailmassa. OpenStreetMap on avointa dataa, eli tietoja saa käyttää vapaasti mihin tahansa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
10.03.
Aika:
13:00-16:00

Järjestäjät

Vihreät matkaketjut -hanke
Lounaistieto