Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisää liiketoimintaa elokuvatuotannoista

 

Länsi-Suomessa on viime vuosina kuvattu lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia elokuva- ja tv-tuotantoja. Tuotannot työllistävät paitsi elokuva-alan ammattilaisia, myös kattavasti alueen muiden toimialojen yrityksiä. Tarvetta tuotannoilla on kaikelle majoituksesta, ruuasta ja vaikka siivouksesta lähtien.

Toivotamme nyt kaikki aiheesta kiinnostuneet Salon yrittäjät lämpimästi tervetulleiksi kuulemaan tiistaina 10.12., miten yhteistyötä tuotantojen kanssa voi luoda ja millaista hyötyä siitä voi omalle liiketoiminnalle olla.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittauduthan ystävällisesti tapahtumaan kuitenkin etukäteen saadaksesi lisätietoja ja materiaaleja. Ilmoittautumalla tapahtumaan voit samalla antaa tietosi Länsi-Suomen elokuvakomissiolle tuotantoyhtiöille tarjottavaksi. Tapahtuman järjestävät Länsi-Suomen elokuvakomissio / Turku Science Park Oy, Salon kaupunki sekä Yrityssalo.

Tilaisuudessa osallistujat pääsevät esittelemään omaa toimintaansa, ja mietimme yhdessä, millaisesta yhteistyöstä kullekin osallistujalle voisi olla eniten hyötyä. Paikalla ovat Länsi-Suomen elokuvakomission tuotantokoordinaattori Miia Outinen sekä Turku Science Park Oy:n asiantuntija Lotta Mujo.

Lisätietoa tilaisuuden sisällöstä ja ilmoittautumislinkki täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
10.12.2019
Aika:
15:00-17:00

Tapahtumapaikka

Salon taidemuseo Veturitalli
Mariankatu 14
Salo,
+ Google Map