Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet

 

Kiertotalous on materiaalien kiertoa, uudelleenkäyttöä ja uudenlaista arvon luontia. Mitä uusi talousjärjestelmä tarkoittaa Lounais-Suomen yrityksille ja elinkeinoelämälle? Miten uudenlaista yritystoimintaa käynnistetään?

Varsinais-Suomen ELY-keskus järjestää 14.10. aamupäivällä tilaisuuden kiertotalouden uudenlaisiin liiketoimintamahdollisuuksiin liittyen. Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata ajan asiantuntijatapaamiseen.

Päivän aikana esitellään aihetta eri näkökulmista: yritysten kokemukset, julkisen sektorin tavoitteet ja erilaiset tukimuodot sekä kolmannen sektorin näkemys kiertotalousliiketoiminnan merkityksestä.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan.

Kiertotalouden keskeisenä tavoitteena on säästää luonnonvaroja ja hyödyntää materiaalit tehokkaasti ja kestävästi: tuotteet suunnitellaan niin, että jätteen synty minimoidaan ja kaikki materiaalit pystytään käyttämään uudelleen – tuotetta huoltamalla, uudistamalla sekä lopulta purkamalla osiin ja osat uudelleen hyödyntämällä. Kiertotaloudessa tärkeää on materiaalien kierto: yhden yrityksen jäte on toisen raaka-aine.

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.10.2019
Aika:
08:30-11:30

Järjestäjä

Varsinais-Suomen ELY-keskus

Tapahtumapaikka

Virastotalo
Itsenäisyydenaukio 2
Turku, 20100
+ Google Map