Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaaoksesta kasvuun!

 

Kasvuyrittäjä on vaikeiden päätösten edessä usein liian yksin. Kun toiminta laajenee ja tiimi kasvaa, johtamiseen liittyvien osaamistarpeiden tunnistaminen ja toimintamallien kehittäminen jäävät helposti operatiivisen kiireen jalkoihin. Haluamme poistaa hakuisten yritysten kasvun esteet kehittämällä ja jakamalla parhaat neuvot ja opit pk- ja kasvuyritysten johtamiseen, hallitustyöskentelyyn ja kansainvälistymiseen liittyen.
Kasvuyrittäjien osaamisverkosto Boardman Grow käynnistää helmikuussa 2019 kaksivuotisen kasvuyritysten vauhdittamishankkeen, jonka tavoitteena on tunnistaa ja ratkoa suomalaisia yrityksiä pidätteleviä kasvun esteitä.

Vauhdittamishankkeen lähtölaukaus on neljän kasvusparraus -tapahtuman sarja, joissa kokeneet yrittäjät ja asiantuntijat ovat keskustelemassa omista kokemuksistaan kasvun haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Tavoitteena on sparrata kasvuyrityksiä kasvun kipupisteissa sekä tarjota keinoja vahvistaa omaa osaamistaan.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut mukaan Kaaoksesta Kasvuun! Turku -tapahtumaan tiistaina 19.3.2019 klo 12.30-17.00, Mauno BioCityyn, Tykistökatu 6.

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kasvuyritysten omistajille sekä johtoryhmien ja hallitusten jäsenille.

Tutustu tarkemmin Turun tilaisuuden ohjelmaan.

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan mielenkiintoisia caseja ja osallistumaan keskusteluun.

Mikäli et pääse tilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut kasvuhankkeestamme ja muista vastaavista tilaisuuksista, ilmoittaudu mukaan tästä.


Boardman Grow on voittoa tavoittelematon kasvuyrittäjien osaamisverkosto. Haluamme rakentaa Suomea, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Tavoitteemme on edistää kasvun kulttuuria ja vahvistaa kasvuyritysten vastuuhenkilöiden osaamista. Lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota,

verkostoa, osaamista ja tukea kasvupolun haasteisiin.

Kasvuyritysten vauhdittamishankkeen kumppanit:
Yrityslogoja rivissä: MPS, PWC, Nordea, EMU Growth Partners, Hasan & Partners Group

Tiedot

Päivämäärä:
19.03.2019
Aika:
12:30-17:00

Tapahtumapaikka

Kokouskeskus Mauno
Tykistökatu 6
Turku, Finland
+ Google Map